2024. gada matu tendences: individualitāte un 90. gadi

Ja 2023. gada valdzinošās matu tendences bija “Cowgirl Copper”, “Wulf Cut” un “Teddy Bear Blonde”, tad kādas būs 2024. gada tendences? 2024. gadā matu tendences virzīsies uz individualitāti un 90. gadu iedvesmotiem stiliem, radot jaunu skatījumu uz matu kopšanu un veidošanu. Izmantojiet vislabāko 2024. gada tendenču pārskatu, ko sastādījušas Four Reasons trenere Jasmina Hurskainena (Jasmin Hurskainen) un apmācību vadītāja Elisa Kavēna (Elisa Cavén).

Personalizācija izvirzās priekšplānā

2024. gadā matu tendences arvien vairāk pielāgosies katra cilvēka unikālajām iezīmēm un personībai. Piemērotības domāšana ir lielisks instruments, lai ņemtu vērā individuālo unikalitāti. Tāpēc, izmantojiet krāsu, griezumu un stilu, lai akcentētu un izceltu labāko savos klientos. Kādas iezīmes vēlaties izcelt, kādas krāsas liek izcelties acīm, kāds ir ideālais matu garums spēcīgai žokļa līnijai?

“Mixie” griezums kļūst populārs

Kontūru griešana ir ideāli piemērota, ja vēlaties veidot klienta sejas aprises. Tāpat kā grims var mainīt sejas formu, to pašu var panākt ar pielāgotu matu griezumu, piemēram, veidojot slāņus.

Viens matu griezums neder visiem, tāpēc, ir svarīgi sadarboties ar profesionālu frizieri, lai atrastu klientam vispiemērotāko frizūru. Īsas frizūras vienmēr ir modē, bet jaunākā tendence ir “Mixie”griezums: īss, bezrūpīgs un asprātīgs, ideāls “pixie” un “mullet” griezuma apvienojums.

Viss par 90. gadiem – 90. gadu atgriešanās

Atgriešanās pagātnē ir aktuāla, koncentrējoties uz vairāk nekā trīs desmitgades seniem stiliem: 90. gadu matu tendences atgriežas ar mūsdienīgu vijumu (jā, deviņdesmitie gadi bija pirms 30 gadiem, mēs to varam pārvarēt). Matiem jābūt ar slāņiem un bezrūpīgu tekstūru apvienojumā ar dabīgiem, bet piesātinātiem toņiem.

Vai matu aksesuāri atgriežas? Stils ir vienkāršots

2024. gads uzsver arī matu veidošanas daudzpusību: viegli kopjams, bet izteiksmīgs.

Matu veidošanā atkal modē ir matu žāvēšana un dažādi matu aksesuāri, piemēram, 90. gados pazīstamās matu saspraudes un matu lentas. Matu klipši, matu sprādzes, copes pamatnes, galvas lentes un zigzaga stīpiņas… Šie 90. gadu matu aksesuāri atgriezīsies. Tradicionālās lokšķēres tiek lietotas mazāk, jo populārāka kļūst fēnu žāvēšana – un, protams, iecienītas joprojām ir bez karstuma veidotās matu cirtas.

Krāsām raksturīgs siltums un bezrūpība

Krāsām var piemist siltums, bagātība un bezrūpība. Matu krāsas var būt no tumšas līdz gaišai, kas atvieglo to kopšanu. Krāsošana, kam nav nepieciešama nekāda kopšana, nenozīmē, ka nav nepieciešama nekāda kopšana. Krāsošanā tiek izceltas atsevišķas iezīmes, piemēram, gaišāki “money pieces” pie sejas, lai piešķirtu spilgtumu. Tas bija populāri arī 90. gados! Šo tehniku var atjautīgi izmantot vara, brūnā un pat tumšā krāsā, izmantojot toņu atšķirības.

Ieteikumi par produktiem

Kas jums ir nepieciešams, lai izveidotu “Bouncy Blowout” vai kā iegūt tekstūru un relaksējošu sajūtu “Mixie” griezumā? Jasmina apkopoja savus iecienītākos produktus 2024. gadam.

“Bouncy Blowout” veidošana

Four Reasons Original sērijas produktu ieteikumi:

Bāzes produkti: Vislabāk piemēroti žāvēšanai ar fēnu: Four Reasons Original Volume Mousse un godalgotais Four Reasons Original Blow Dry Fluid

Veidošanas produkti: Apjomam, struktūrai un noturībai: Four Reasons Original Volume Texture Spray un Four Reasons Original Strong Styling Hairspray

Professional sērijas produktu ieteikumi:

Bāzes produkti: Žāvēšanai ar fēnu: Four Reasons Professional Fiber Mousse

Veidošanas produkti: Four Reasons Professional Body Boost un Four Reasons Professional Finishing Spray

“Mixie” griezums

Four Reasons Original sērijas produktu ieteikumi:

Four Reasons Original Volume Powder vai Four Reasons Original Fiber Wax

Professional sērijas produktu ieteikumi:

Four Reasons Professional Texture Wax vai Four Reasons Professional Body Boost

Spīdums matiem

Four Reasons Original sērijas produktu ieteikumi:

Four Reasons Original Shine Spray

Four Reasons Professional sērijas produktu ieteikumi:

Four Reasons Professional Dry Shine Spray